Skip to main content

IN SERVICE OF LITURY SINCE 1903

range
EENVOUDIGE ONTWERPEN

EENVOUDIGE ONTWERPEN

Machine borduurwerk op
Pius en Dupion stof.

BEKIJKEN
range
Banden en applicatie

Banden en applicatie

Rijkelijke decoratie met unieke banden, geweven stoffen en applicatie technieken.

Bekijken
range
Handborduurwerk

Handborduurwerk

Handborduurwerk, complexe
applicatie technieken en een keuze uit
prachtige geweven banden.

Bekijken
Gotic-Chasuble

Gothisch kazuifel

Meer
Monastic-Chasuble

Monastikaal kazuifel

Meer
Dalmatic-1

Dalmatiek

Meer
Pasen.001

Pasen

Meer
Mariaal.001

Mariale Feesten

Meer
Gewonetijd.001

Gewone tijd

Meer
We zijn ervan op de hoogte dat er kopies vanuit China worden verkocht. We waarschuwen u graag voor de zeer bedenkelijke kwaliteit van deze bedrukte gewaden. Meerdere klanten zijn al in gegaan op het aanbod en hebben ons gecontacteerd met de vraag of we deze bedriegers kunnen stoppen. We doen al het mogelijke hiervoor, maar de wetgeving in China is jammer genoeg niet in het voordeel van Westerse bedrijven. Maar bij deze, een gewaarschuwd man is er twee waard...
Meer
PCScreenoutlet.001

Outlet

Op vraag van onze klanten, creeërden we een Outlet website.Op deze website vindt u de artikelen die normaal in onze toonzalen
aan mooie kortingen (tot 70%) gepresenteerd worden.
Meer
Mondmask.001

Mondmaskers

Atelier Slabbinck ontwikkelde in de strijd tegen het COVID-19 virus een comfortabel herbruikbaar mondmasker dat wasbaar is op 95°. Doordat er zelf een bijkomende filter kan aangebracht worden, kan het masker een extra bescherming bieden. Daarnaast zorgen de linten of de elastieken voor een afsluiting op maat. Het masker is tweelagig, maar heeft geen gekeurde filtercapaciteit. Beschikbaar in alle liturgische kleuren.
Meer

Maatwerk

We geven u ook de kans om uw eigen idee te realiseren. Is de stof van een standaard gewaad niet helemaal wat u in gedachten had? Wilt u graag een borduurwerk aanpassen of toevoegen? Zoekt u een lichtere stof? We specialiseren ons niet alleen in het aanpassen van uw parament, maar staan ook voor 100% volledig gepersonaliseerd maatwerk naar uw wensen. Onze ontwerper helpt u desgewenst graag met uw creatie.
Meer
Visit of Pope Francis to Fatima

Bezoek Paus Franciscus aan Fatima

Paus Franciscus werd begroet door honderd duizenden gelovigen toen hij twee herderskinderen Heilig verklaarde in Fatima, Portugal. We waren trots om de gewaden voor dit evenement te mogen leveren.
Meer
Congres Dublin paramenten Slabbinck

50e Internationaal Eucharistisch Congres in Dublin.

Voor de derde keer mag Slabbinck de ontwerpen leveren tijdens het 50e Internationaal Eucharistisch Congres (10-17 juni, Dublin).
Na de Eucharistische Congressen van Sevilla in 1993 en Quebec in 2008, krijgt Slabbinck nu voor de derde keer deze prestigieuze opdracht toevertrouwd. Voor het 50e Eucharistisch Congres in Dublin leverde Slabbinck in totaal 2.564 ontwerpen.
Meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie