Skip to main content

Wat is uw retourbeleid?

Welke bestellingen kunnen worden geretourneerd?
- elke niet-aangepaste bestelling kan worden geretourneerd / alleen standaard koopwaar (zoals weergegeven in de catalogus).
- ieder artikel dat op maat van de klant wordt gemaakt en dus niet tot onze standaard collectie behoort, kan niet geretourneerd worden.
- een bestelling kan worden geretourneerd voor krediet of vervanging na voorafgaande toestemming met het retourformulier, dat u via onze lokale dealer zal worden toegestuurd.
- Wanneer kunnen ze worden geretourneerd? Aanvragen voor retouren/klachten dienen binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling te worden ingediend. (UPS-leveringsbon gebruikt als bewijs). Er wordt geen krediet gegeven voor goederen die na 30 dagen worden geretourneerd.
- Hoe hoog is het krediet? 
* als er aan onze kant geen fout is gemaakt, worden 10% herbevoorradingskosten en 15% verzendkosten naar België in rekening gebracht (75% tegoed).
* als Slabbinck een fout heeft gemaakt, wordt een 100% creditnota of een gratis vervanging gemaakt.
-Hoe verder te gaan? Na uw tijdige aanvraag voor autorisatie & retourzending via onze dealer, wordt een retourformulier met goedkeuring verzonden en moet deze worden toegevoegd aan de retourzending naar uw lokale dealer.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie