Skip to main content
20
januari

Ontwerpwedstrijd Maria Magdalenacantorij - Oecumenisch Liedfestival

20 januari 2020
De Maria Magdalenacantorij Goes samen met het Oecumenisch Liedfestival (wat dit jaar in Goes wordt gehouden op 16 mei, en het atelier Slabbinck uit Brugge vinden het allen belangrijk om jonge creatievelingen een handje te helpen. Dus bundelden zij hun krachten en zetten een ontwerpwedstrijd op touw.
 
Klim in je designpen en ontwerp het meest vernieuwende en creatieve koorgewaad dat je bedenken kunt. Misschien eindig jij op de eerste plaats met een bijbehorende eerste prijs in je handen.
 
Hoe het te werk gaat? Uit alle inzendingen wordt het beste ontwerp gekozen door een jury, De vakjury zal worden aangevuld met zangers van de Maria Magdalenacantorij.
 
Wat je kunt winnen?
    • Je ontwerp wordt opgenomen in de collectie van atelier Slabbinck. Zo wordt jouw ontwerp wereldwijd gepresenteerd en krijg je de nodige aandacht op hun website als ontwerper. Zo bereikt jouw ontwerp duizenden Kerken op alle continenten.
    • Daarnaast wordt het winnende koorgewaad gepresenteerd op 16 mei 2020 tijdens het Oecumenisch Liedfestival in de grote of Maria Magdalenakerk in de Modestad Goes. Dit garandeert ook de nodige persaandacht zodat je jouw ontwerp kan toelichten.
 
Meedoen? Klik op deze link en stuur ons jouw motivatie.
 
Aanmelden vóór 16 februari 2020.
Je ontwerp kun je insturen tot uiterlijk 16 maart 2020.
Terug naar het nieuwsoverzicht

Een vraag over dit nieuws?

Wenst u meer informatie of kunnen we u van dienst zijn? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.
Stel uw vraag
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie