Skip to main content
17
september
IMG_5293

17 september 2020
Omdat we u graag de nodige tijd bieden tijdens uw bezoek aan het PIC in Hasselt of de Abdij van Tongerlo voor onze opendeurdagen, bieden we u de mogelijkheid om uw afspraak nu reeds te boeken.
Gelieve Chris Reynaert (tel 0476 336608) te contacteren om uw afspraak vast te leggen in Hasselt of Tongerlo.
We voorzien 45 minuten per bezoek en niet meer dan twee personen. Op deze manier bent u ook verzekerd dat we de strikte Corona maatregelen kunnen respecteren.
 
De opendeurdagen vinden plaats op volgende data :
 
PIC HASSELT : 13 TEM 15 OKTOBER 2020.
ABDIJ TONGERLO : 27 TEM 29 OKTOBER 2020.
 
Voor de toonzaal in Brugge kunnen we u de ganse maand november ontvangen met opendeurdagen kortingen. Het loont zeker de moeite om langs te komen. Onze nieuwe toonzaalverantwoordelijk Lut Cauberghs zal u bijzonder graag te woord staan. Ook hier vragen we indien mogelijk om steeds een afspraak aan te vragen en om met niet meer dan twee personen te komen (tel : 050 31 25 57). Zo kunnen we ook in Brugge de Corona-maatregelen respecteren.
Terug naar het nieuwsoverzicht

Een vraag over dit nieuws?

Wenst u meer informatie of kunnen we u van dienst zijn? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.
Stel uw vraag
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie