Skip to main content

Maatwerk

CosgraveCustom.001

Maatwerk van een Mariaal kazuifel voor de USA - bekijk de video.

Maatwerk van een Mariaal kazuifel voor de USA.
Meer lezen
Customsetaustin.001

Bestelling voor een diocesane set in de VS.

 Wij zijn zeer dankbaar voor deze bestelling van in totaal 180 gewaden voor een diocesane set in de VS.
 
Meer lezen
BannerUSA

Groot banier voor de USA - bekijk de video.

Voor de USA maken we dit groot banier om de volledige hoogte van de Kerk te bekleden. Het ontwerp werd volledig in samenspraak met de klant uitgewerkt.
Meer lezen
558005Set

Gewaden voor een bekende abdij - bekijk de video.

Voor een bekende abdij werken we aan een concelebratie set. De klant koos de exclusieve stof en werkte mee het ontwerp uit.
Meer lezen
3986

Productie van Romeins kazuifel - bekijk de video.

Uiteraard bieden we naast gothische en monastikale kazuifels, ook Romeinse modellen aan. Deze video toont de productie van model 3986.
Meer lezen
ProjetStGenevieve

Productie van een groot aantal kazuifels voor Frankrijk - bekijk de video.

Voor een Franse klant werken we aan een groot aantal kazuifels. Deze worden geproduceerd op de lichte Pius stof met een elegant maar sober borduurwerk.
Meer lezen
BannerSaints

Banieren met heiligen - bekijk de video

SMCC

Banier op velours voor kerk in de USA - bekijk de video

5328

Kazuifel 5328 in productie - bekijk de video

Productiemondmaskers

Producte van mondmaskers - bekijk de video.

Op vraag van de gemeenschap boden we mondmaskers aan toen de vraag groter was dan het aanbod. Gelukkig ligt de ergste periode van Covid19 nu al achter ons. Toen de nood hoog was, hebben we ons atelier van de ene op de andere dag beschikbaar gesteld voor de productie van mondmaskers. We zijn onze medewerkers bijzonder dankbaar voor hun flexibiliteit in die moeilijke periode.
Meer lezen
CustombannerNL.001

Banner voor Nederland, bekijk de video.

Banner voor Nederland, bekijk de video. Wij zijn dankbaar dat we op maat gemaakte banners kunnen leveren, met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen wij samen met de klant de perfecte banner creëren, geheel volgens zijn/haar specifieke wensen.
 
Meer lezen
IMG_7537

Variant op bestaande tekening 3850.

Uiteraard kunnen bestaande tekeningen ook aangepast worden. Alles is tenslotte maatwerk. Een klant bestelde een zeer geslaagde variant op tekening 3850, deze keer afgewerkt met edelstenen.
Meer lezen
Fotokerk

Project startend van een foto

Van deze klant kregen we een foto van de ruimte zonder onze banieren en altaardoeken. Nadat de klant deze visual kreeg, werd de bestelling bevestigd en kreeg de klant binnen de 3 weken zijn bestelling geleverd. Voor de stofsamenstelling werd gekozen voor een voldoende zware stof die zich ook gemakkelijk laat onderhouden.
Meer lezen
Kerk2

Foto project voor klant in de USA

De klant kreeg van onze design studio twee voorbeelden aangeleverd van hoe zijn banier er uit kon zien. Uiteindelijk gaf de klant zijn keuze door, gebaseerd op een zeer realistisch zicht van hoe het eindresultaat er uit zou zien. Ook hier kozen we voor een voldoende zware, maar gemakkelijk te onderhouden stof en onze applicatie-techniek om het resultaat te verwezelijken.
Meer lezen
IMG_7668

Project voor Frankrijk

Project waarin fluweel, galons, machine borduurwerk en een verfijnde paramentenstof verenigd worden tot een parament op maat van onze klant.
Meer lezen
Sweden1

Mooi borduurwerk voor klant in Sweden

De klant in Zweden had een mooi borduursel nodig van een door hem aangeleverd ontwerp. We hebben de bijpassende borduur- en applicatietechnieken gebruikt om dit prachtige gewaad te creëren.
 
Meer lezen
Handborduurwerk

Hand borduurwerk project op exclusieve stof

Voor de klant werd een exclusieve stof gekozen waar we verschillende motieven op handborduren. Dit geeft een ingetogen, maar sterke uitstraling met het sprekend gezicht van onze Heer Christus als blikvanger.
Meer lezen
BaumerHall

Banier voor de US

Trouw aan de filosofie van onze stichter Hendrik Slabbinck, vervaardigt Slabbinck nog steeds banieren. Dit banier op een exclusieve velours stof wordt aangemaakt voor een klant in de USA.
Meer lezen
IMG_98741

Kazuifel met gedrukt embleem

Kazuifel met gedrukt embleem. We verwerken ook geborduurde of gedrukte emblemen op maat. Dit laat u toe om uw patroonheilige of een element van uw Kerk extra te vieren tijdens de liturgie.
Meer lezen
Leuvengewaden

Paramenten voor de Katholieke Universiteit Leuven

Voor de Katholieke Universiteit Leuven kregen we de mogelijkheid om gewaden te ontwikkelen met een duidelijke verwijziging naar de kernopdracht van de Universiteit. We kozen voor machine borduurwerk op een lichte Dupion stof, zodat het gewaad vlot valt en de tekst sierlijk mee beweegt.
Meer lezen
Kleedjerestaur.001

Aanmaak nieuw kleedje beelden

Uiteraard restaureren we niet alleen kleedjes voor beelden, maar kunnen deze ook volledig nieuw worden aangemaakt. Zo worden de beelden in hun volle glorie hersteld.
Meer lezen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie