Skip to main content
6
mei
Bruge.001

Brugge

6 mei 2019
Wist u dat onze familie al 4 generaties lang in dienst staat van de liturgie? Sinds 1903 is ons atelier gelegen in Brugge, een stad met een rijke traditie in confectie en textielbewerking. We wapenen ons zodat we deze mooie traditie kunnen verder zetten en we ons erfgoed op een gemoderniseerde manier kunnen eren.

Sinds eeuwen verbinden de Brugse Reien de stad met de zee, een garantie voor welvaart en voorspoed. Internationale handelslieden bouwden Brugge uit tot een van de grootste Hanzesteden. In de 15de eeuw floreerde de stad als nooit tevoren. Het authentieke middeleeuwse stadsweefsel bleef bewaard en grote delen van het historisch patrimonium bleven nagenoeg intact. Logisch dus dat UNESCO de volledige binnenstad als werelderfgoed erkende. We zijn trots op onze Brugse roots en hopen ook in de toekomst mee te kunnen bouwen aan de versteviging van de ambachten in Brugge. Onder andere hierdoor zijn we dankbaar voor het 'Handmade in Brugge" label dat we mochten ontvangen.
Terug naar het nieuwsoverzicht

Een vraag over dit nieuws?

Wenst u meer informatie of kunnen we u van dienst zijn? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.
Stel uw vraag
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie