Skip to main content

IN SERVICE OF LITURY SINCE 1903

Buyitnow
BESTEL ONLINE

BESTEL ONLINE

Bekijk
Pricerequest
PRIJS OP AANVRAAG

PRIJS OP AANVRAAG

Bekijk
Work in progress
WERK IN UITVOERING

WERK IN UITVOERING

Bekijk
Gotic-Chasuble

Gothisch kazuifel

Meer
Monastic-Chasuble

Monastikaal kazuifel

Meer
44-244-kooralben-SF-maxres-MR-V1

Kooralbe

Art.44-244-95-195
Meer
Advent.001

Advent

Meer
Naamloos3.001

Kerstmis

Meer
Diaken.001

Diakens

Meer

Verkooppunten België

U bent uiteraard steeds welkom in onze toonzaal te Brugge (Lieven Bauwensstraat 18, 8200 Sint-Andries/Brugge). Maar we zijn ook dankbaar om de goede samenwerking met meerdere verkooppunten in België. U bent er steeds van harte welkom. U vindt er een beperkte collectie, maar uiteraard kan steeds op aanvraag een desgewenst artikel naar het verkooppunt gestuurd worden. Zo kunt u steeds lokaal bediend worden.

 
Meer

Outlet

Op vraag van onze klanten, creeërden we een Outlet website.Op deze website vindt u de artikelen die normaal in onze toonzalen
aan mooie kortingen (tot 70%) gepresenteerd worden.
Meer
AbdijvanRochefort

Maatwerk

We geven u ook de kans om uw eigen idee te realiseren. Is de stof van een standaard gewaad niet helemaal wat u in gedachten had? Wilt u graag een borduurwerk aanpassen of toevoegen? Zoekt u een lichtere stof? We specialiseren ons niet alleen in het aanpassen van uw parament, maar staan ook voor 100% volledig gepersonaliseerd maatwerk naar uw wensen. Onze ontwerper helpt u desgewenst graag met uw creatie.
Meer

Bezoek Paus Franciscus aan Fatima

Paus Franciscus werd begroet door honderd duizenden gelovigen toen hij twee herderskinderen Heilig verklaarde in Fatima, Portugal. We waren trots om de gewaden voor dit evenement te mogen leveren.
Meer
altar linen pope visit

Altaarlinnen voor het bezoek van Paus Franciscus aan de USA

Slabbinck heeft altaarlinnen ontworpen en geconfectioneerd voor het bezoek van Paus Franciscus aan de USA. Daarnaast ontwierpen we ook dalmatieken passend bij de bestaande set die al in 2008 werd gedragen.
Meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie