Skip to main content

Referenties 
AbdijvanRochefort

Maatwerk

We geven u ook de kans om uw eigen idee te realiseren. Is de stof van een standaard gewaad niet helemaal wat u in gedachten had? Wilt u graag een borduurwerk aanpassen of toevoegen? Zoekt u een lichtere stof? We specialiseren ons niet alleen in het aanpassen van uw parament, maar staan ook voor 100% volledig gepersonaliseerd maatwerk naar uw wensen. Onze ontwerper helpt u desgewenst graag met uw creatie.
Meer lezen
Visit of Pope Francis to Fatima

Bezoek Paus Franciscus aan Fatima

Paus Franciscus werd begroet door honderd duizenden gelovigen toen hij twee herderskinderen Heilig verklaarde in Fatima, Portugal. We waren trots om de gewaden voor dit evenement te mogen leveren.
Meer lezen
Congres Dublin paramenten Slabbinck

50e Internationaal Eucharistisch Congres in Dublin.

Voor de derde keer kon Slabbinck de ontwerpen leveren tijdens het 50e Internationaal Eucharistisch Congres te Dublin.
Na de Eucharistische Congressen van Sevilla in 1993 en Quebec in 2008, krijgt Slabbinck nu voor de derde keer deze prestigieuze opdracht toevertrouwd. In totaal leverde Slabbinck 2.564 paramenten.
Meer lezen
altar linen pope visit

Altaarlinnen voor het bezoek van Paus Franciscus aan de USA

Slabbinck heeft altaarlinnen ontworpen en geconfectioneerd voor het bezoek van Paus Franciscus aan de USA. Daarnaast ontwierpen we ook dalmatieken passend bij de bestaande set die al in 2008 werd gedragen.
Meer lezen
Naamloos3.001

Altaardwalen configurator

We investeren veel in onze digitale klantenservice. Zo bieden we op deze website een altaardwalen configurator aan. Deze configurator laat u toe om onmiddellijk alle opties te bekijken en om onmiddellijk uw prijs online te bepalen.
Meer lezen
Restauratie projecten Slabbinck

Restauraties

We specialiseren ons in de restauratie van paramenten, banieren en wandtapijten.
Meer lezen
PopeBenedictBrasil.001.jpeg.001

Kazuifel gedragen tijdens het bezoek van Paus Benedictus XVI aan Brazilië

Paus Benedictus XVI heeft dit gewaad gedragen tijdens zijn bezoek aan Brazilië in mei 2007.
 
Meer lezen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie