Skip to main content

Nieuws

We houden u graag op de hoogte van nieuwe projecten, leuke initiatieven of andere weetjes. U kunt zich uiteraard ook inschrijven voor onze nieuwsbrief als u ook graag geregeld promoties ontvangt.
19
juni
IMG_3510Edited

Welkom op onze stand in Devotio, Bologna

19 juni 2022
Van 19 tot en met 21 juni 2022 stellen we onze nieuwe collectie voor op een stand op de Devotio beurs in Bologna. We hopen er alvast zo veel als mogelijk bezoekers te mogen verwelkomen.
Meer lezen
19
april
IMG_1287_3

Verkooppunten België

19 april 2021
U bent uiteraard steeds welkom in onze toonzaal te Brugge (Lieven Bauwensstraat 18, 8200 Sint-Andries/Brugge). Maar we zijn ook dankbaar om de goede samenwerking met meerdere verkooppunten in België. U bent er steeds van harte welkom. U vindt er een beperkte collectie, maar uiteraard kan steeds op aanvraag een desgewenst artikel naar het verkooppunt gestuurd worden. Zo kunt u steeds lokaal bediend worden.

 
Meer lezen
5
februari
766-7524_op_staander_RGB

Sint-Jozef banier.

5 februari 2021
Paus Franciscus heeft op 8 december 2020, het hoogfeest van de Onbevlekte Ontvangenis van de H. Maagd Maria, een nieuwe apostolische brief voorgesteld met als titel: Patris corde (Met het hart van een vader).
Voor deze gelegenheid creërden wij dit banier.

 
Meer lezen
22
januari
Umbrellnno

Op maat gemaakt

22 januari 2021
Op maat gemaakt. We bieden meerdere artikelen aan die u niet op onze website vindt, maar die we uiteraard ook in ons atelier in Brugge kunnen vervaardigen. Deze Ombrellino is zo'n typisch voorbeeld. Aarzel dus zeker niet om ons te verschijnen als u graag meer informatie over onze diensten had gekregen.
 
Meer lezen
16
december
CHIN.001

16 december 2020
We zijn ervan op de hoogte dat er kopies vanuit China worden verkocht. We waarschuwen u graag voor de zeer bedenkelijke kwaliteit van deze bedrukte gewaden. Meerdere klanten zijn al in gegaan op het aanbod en hebben ons gecontacteerd met de vraag of we deze bedriegers kunnen stoppen. We doen al het mogelijke hiervoor, maar de wetgeving in China is jammer genoeg niet in het voordeel van Westerse bedrijven. Maar bij deze, een gewaarschuwd man is er twee waard...
Meer lezen
30
april
Mondmask.001

Mondmaskers

30 april 2020
Atelier Slabbinck ontwikkelde in de strijd tegen het COVID-19 virus een comfortabel herbruikbaar mondmasker dat wasbaar is op 95°. Doordat er zelf een bijkomende filter kan aangebracht worden, kan het masker een extra bescherming bieden. Daarnaast zorgen de linten of de elastieken voor een afsluiting op maat. Het masker is tweelagig, maar heeft geen gekeurde filtercapaciteit. Beschikbaar in alle liturgische kleuren.
Meer lezen
10
april
OnzevaderNL.002

"Onze Vader" stola

10 april 2020
Paus Franciscus roept de ruim twee miljard christenen wereldwijd op om  in verband met de coronacrisis gezamenlijk het Onze Vader te bidden. Om deze krachtige oproep te ondersteunen, creërden we deze "Onze Vader" stola.

 
Meer lezen
26
januari
SchermafbeeldinBBB

Productie video's

26 januari 2020
Wist u dat we regelmatig productie video's op onze website bij de artikelen plaatsen? Zo kunt u bijvoorbeeld de confectie van het romeins gewaad 3986 in de elegante Barbara stof online mee beleven.
Meer lezen
20
januari

Ontwerpwedstrijd Maria Magdalenacantorij - Oecumenisch Liedfestival

20 januari 2020
De Maria Magdalenacantorij Goes samen met het Oecumenisch Liedfestival (wat dit jaar in Goes wordt gehouden op 16 mei) en het atelier Slabbinck uit Brugge vinden het allen belangrijk om jonge creatievelingen een handje te helpen. Dus bundelden zij hun krachten en zetten een ontwerpwedstrijd op touw.
Meer lezen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie