Skip to main content

Nieuws

We houden u graag op de hoogte van nieuwe projecten, leuke initiatieven of andere weetjes. U kunt zich uiteraard ook inschrijven voor onze nieuwsbrief als u ook graag geregeld promoties ontvangt.
30
april
Mondmaskerduif.001

Mondmasker

30 april 2020
Atelier Slabbinck ontwikkelde in de strijd tegen het COVID-19 virus een comfortabel herbruikbaar mondmasker dat wasbaar is op 95°. Doordat er zelf een bijkomende filter kan aangebracht worden, kan het
masker een extra bescherming bieden. Daarnaast zorgen de linten voor een afsluiting op maat. Het masker is tweelagig, maar heeft geen gekeurde filtercapaciteit. Niet CE gecertificeerd.
Meer lezen
11
april
Ateliermm.001

Update Corona-virus

11 april 2020
We blijven geopend, uiteraard met de naleving van strikte veiligheidsmaatregelen. Onze winkels in Brugge en Bastogne heropenen vanaf 11 mei volgens het normale openingsschema. Dank om een afspraak telefonisch in te plannen, zodat we u niet hoeven te laten wachten (tel : 050 31 25 57).
Meer lezen
10
april
OnzevaderNL.002

"Onze Vader" stola

10 april 2020
Paus Franciscus roept de ruim twee miljard christenen wereldwijd op om  in verband met de coronacrisis gezamenlijk het Onze Vader te bidden. Om deze krachtige oproep te ondersteunen, creërden we deze "Onze Vader" stola.

 
Meer lezen
26
januari
SchermafbeeldinBBB

Productie video's

26 januari 2020
Wist u dat we regelmatig productie video's op onze website bij de artikelen plaatsen? Zo kunt u bijvoorbeeld de confectie van het romeins gewaad 3986 in de elegante Barbara stof online mee beleven.
Meer lezen
20
januari

Ontwerpwedstrijd Maria Magdalenacantorij - Oecumenisch Liedfestival

20 januari 2020
De Maria Magdalenacantorij Goes samen met het Oecumenisch Liedfestival (wat dit jaar in Goes wordt gehouden op 16 mei) en het atelier Slabbinck uit Brugge vinden het allen belangrijk om jonge creatievelingen een handje te helpen. Dus bundelden zij hun krachten en zetten een ontwerpwedstrijd op touw.
Meer lezen
7
mei
IMG_1468.bJPG

Wist u...

7 mei 2019
...dat we een unieke Tajima borduurmachine in Brugge hebben?
Meer lezen
3
mei
Opengezinsdag.001.jpeg.001

Open familie dag voor onze medewerkers.

3 mei 2019
Omdat we graag de kans wilden bieden aan onze medewerkers om het bedrijf "achter de schermen" te tonen aan hun vrienden en familieleden, werd een "open familie dag" voor onze medewerkers georganiseerd.
Meer lezen
11
mei
Fat.001

Bezoek van Paus Franciscus aan Fatima

11 mei 2017
Slabbinck mocht de paramenten leveren voor het bezoek van Paus Franciscus aan Fatima. Het ontwerp was van de hand van onze ontwerper Jeroen Kerre.
Meer lezen
8
mei
HandmadeinBrugge.00.jpeg.001

Kunstateliers Slabbinck behaalt het "Maker" certificaat van Handmade In Brugge

8 mei 2014

Op 8 mei 2014 werden de eerste "Maker" certificaten van "Handmade in Brugge" uitgereikend. Onze firma was één van de 20 makers.

Meer lezen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie