Skip to main content

Nieuws

We houden u graag op de hoogte van nieuwe projecten, leuke initiatieven of andere weetjes. U kunt zich uiteraard ook inschrijven voor onze nieuwsbrief als u ook graag geregeld promoties ontvangt.
31
oktober
Jubileum2025.001

SLABBINCK heeft met trots de officiële licentie om paramenten met het logo van het Jubileum 2025 aan te bieden.

31 oktober 2023
SLABBINCK heeft met trots de officiële licentie om paramenten met het logo van het Jubileum 2025 aan te bieden. We zijn diep dankbaar voor deze prachtige kans en voelen ons gezegend om deel te nemen aan de Jubileumviering, een bijzondere gelegenheid om ons eigen pelgrimsavontuur te overdenken in deze uitdagende tijden.
Meer lezen
30
mei
5391fotonieuws.001

Nieuw design 5391

30 mei 2023
De prachtige Sentia-stof biedt alle voordelen van zijde (55%), maar wordt versterkt door kunstzijde (45%) waardoor de stof makkelijker te onderhouden is en minder heftig reageert op schommelingen in warmte en vochtigheid. Het exclusieve borduursel is een moderne interpretatie van het kruis, met prachtige borduursteken die een krachtig geheel vormen.
Meer lezen
30
mei
5378.001

Nieuw ontwerp 5378

30 mei 2023
In de Duomo-stof, een prachtige damast. Het ontwerp van de band is afkomstig van een gewaad dat is gemaakt door Hendrik Slabbinck, de oprichter van ons bedrijf. We herintroduceren het eenvoudige, maar opvallende ontwerp dat is gebaseerd op lelies, distels, granaatappel en rozen. Het zijn allemaal sterke symbolen in de christelijke symboliek.
Meer lezen
19
juni
IMG_3510Edited

Welkom op onze stand in Devotio, Bologna

19 juni 2022
Van 19 tot en met 21 juni 2022 stellen we onze nieuwe collectie voor op een stand op de Devotio beurs in Bologna. We hopen er alvast zo veel als mogelijk bezoekers te mogen verwelkomen.
Meer lezen
19
april
IMG_1287_3

Verkooppunten België

19 april 2021
U bent uiteraard steeds welkom in onze toonzaal te Brugge (Lieven Bauwensstraat 18, 8200 Sint-Andries/Brugge). Maar we zijn ook dankbaar om de goede samenwerking met meerdere verkooppunten in België. U bent er steeds van harte welkom. U vindt er een beperkte collectie, maar uiteraard kan steeds op aanvraag een desgewenst artikel naar het verkooppunt gestuurd worden. Zo kunt u steeds lokaal bediend worden.

 
Meer lezen
5
februari
766-7524_op_staander_RGB

Sint-Jozef banier.

5 februari 2021
Paus Franciscus heeft op 8 december 2020, het hoogfeest van de Onbevlekte Ontvangenis van de H. Maagd Maria, een nieuwe apostolische brief voorgesteld met als titel: Patris corde (Met het hart van een vader).
Voor deze gelegenheid creërden wij dit banier.

 
Meer lezen
22
januari
Umbrellnno

Op maat gemaakt

22 januari 2021
Op maat gemaakt. We bieden meerdere artikelen aan die u niet op onze website vindt, maar die we uiteraard ook in ons atelier in Brugge kunnen vervaardigen. Deze Ombrellino is zo'n typisch voorbeeld. Aarzel dus zeker niet om ons te verschijnen als u graag meer informatie over onze diensten had gekregen.
 
Meer lezen
16
december
CHIN.001

16 december 2020
We zijn ervan op de hoogte dat er kopies vanuit China worden verkocht. We waarschuwen u graag voor de zeer bedenkelijke kwaliteit van deze bedrukte gewaden. Meerdere klanten zijn al in gegaan op het aanbod en hebben ons gecontacteerd met de vraag of we deze bedriegers kunnen stoppen. We doen al het mogelijke hiervoor, maar de wetgeving in China is jammer genoeg niet in het voordeel van Westerse bedrijven. Maar bij deze, een gewaarschuwd man is er twee waard...
Meer lezen
30
april
Mondmask.001

Mondmaskers

30 april 2020
Atelier Slabbinck ontwikkelde in de strijd tegen het COVID-19 virus een comfortabel herbruikbaar mondmasker dat wasbaar is op 95°. Doordat er zelf een bijkomende filter kan aangebracht worden, kan het masker een extra bescherming bieden. Daarnaast zorgen de linten of de elastieken voor een afsluiting op maat. Het masker is tweelagig, maar heeft geen gekeurde filtercapaciteit. Beschikbaar in alle liturgische kleuren.
Meer lezen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie