Skip to main content

Nieuws

We houden u graag op de hoogte van nieuwe projecten, leuke initiatieven of andere weetjes. U kunt zich uiteraard ook inschrijven voor onze nieuwsbrief als u ook graag geregeld promoties ontvangt.
26
maart
paasvuur.001

Paasvuur

26 maart 2020
Vuur neemt een prominente plaats in tijdens paaswake-vieringen die na zonsondergang op heilige zaterdag worden gehouden en het Paschal Triduum afsluiten.
Meer lezen
17
maart
IMG_9872

Update Corona-virus

17 maart 2020
Onze winkels sluiten, maar ons atelier blijft geopend, uiteraard met de naleving van strikte veiligheidsmaatregelen. Dit betekent dat alle bestellingen via de website, telefoon of email wel zullen uitgeleverd worden binnen de meest haalbare termijn.
 
Meer lezen
26
januari
SchermafbeeldinBBB

Productie video's

26 januari 2020
Wist u dat we regelmatig productie video's op onze website bij de artikelen plaatsen? Zo kunt u bijvoorbeeld de confectie van het romeins gewaad 3986 in de elegante Barbara stof online mee beleven.
Meer lezen
20
januari

Ontwerpwedstrijd Maria Magdalenacantorij - Oecumenisch Liedfestival

20 januari 2020
De Maria Magdalenacantorij Goes samen met het Oecumenisch Liedfestival (wat dit jaar in Goes wordt gehouden op 16 mei) en het atelier Slabbinck uit Brugge vinden het allen belangrijk om jonge creatievelingen een handje te helpen. Dus bundelden zij hun krachten en zetten een ontwerpwedstrijd op touw.
Meer lezen
7
mei
IMG_1468.bJPG

Wist u...

7 mei 2019
...dat we een unieke Tajima borduurmachine in Brugge hebben?
Meer lezen
3
mei
Opengezinsdag.001.jpeg.001

Open familie dag voor onze medewerkers.

3 mei 2019
Omdat we graag de kans wilden bieden aan onze medewerkers om het bedrijf "achter de schermen" te tonen aan hun vrienden en familieleden, werd een "open familie dag" voor onze medewerkers georganiseerd.
Meer lezen
11
mei
Fat.001

Bezoek van Paus Franciscus aan Fatima

11 mei 2017
Slabbinck mocht de paramenten leveren voor het bezoek van Paus Franciscus aan Fatima. Het ontwerp was van de hand van onze ontwerper Jeroen Kerre.
Meer lezen
8
mei
HandmadeinBrugge.00.jpeg.001

Kunstateliers Slabbinck behaalt het "Maker" certificaat van Handmade In Brugge

8 mei 2014

Op 8 mei 2014 werden de eerste "Maker" certificaten van "Handmade in Brugge" uitgereikend. Onze firma was één van de 20 makers.

Meer lezen
27
september
IMG_1455

Slabbinck investeert in zonnepalen

27 september 2011
Slabbinck wil ook uitdrukkelijk zijn ecologische voetafdruk verminderen. Nadat we al jaren enkel electriciteit kochten van hernieuwbare bronnen, hebben we een nieuwe stap genomen in onze ecologische verantwoordelijkheid door te investeren in zonnepanelen.
Meer lezen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie