Skip to main content

Nieuws

We houden u graag op de hoogte van nieuwe projecten, leuke initiatieven of andere weetjes. U kunt zich uiteraard ook inschrijven voor onze nieuwsbrief als u ook graag geregeld promoties ontvangt.
26
januari
SchermafbeeldinBBB

Productie video's

26 januari 2020
Wist u dat we regelmatig productie video's op onze website bij de artikelen plaatsen? Zo kunt u bijvoorbeeld de confectie van het romeins gewaad 3986 in de elegante Barbara stof online mee beleven.
Meer lezen
20
januari

Ontwerpwedstrijd Maria Magdalenacantorij - Oecumenisch Liedfestival

20 januari 2020
De Maria Magdalenacantorij Goes samen met het Oecumenisch Liedfestival (wat dit jaar in Goes wordt gehouden op 16 mei) en het atelier Slabbinck uit Brugge vinden het allen belangrijk om jonge creatievelingen een handje te helpen. Dus bundelden zij hun krachten en zetten een ontwerpwedstrijd op touw.
Meer lezen
7
mei
IMG_1468.bJPG

Wist u...

7 mei 2019
...dat we een unieke Tajima borduurmachine in Brugge hebben?
Meer lezen
3
mei
Opengezinsdag.001.jpeg.001

Open familie dag voor onze medewerkers.

3 mei 2019
Omdat we graag de kans wilden bieden aan onze medewerkers om het bedrijf "achter de schermen" te tonen aan hun vrienden en familieleden, werd een "open familie dag" voor onze medewerkers georganiseerd.
Meer lezen
11
juni
HIBfotoSlabbinck

Handmade in Belgium label

11 juni 2017
Slabbinck kreeg het HANDMADE IN BELGIUM label. Met het authenticiteitslabel HANDMADE IN BELGIUM wil UNIZO de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten in de kijker zetten. Hun producten maken vandaag de dag het verschil voor de moderne consument. Met het HIB-label wil UNIZO de moderne en traditionele ambachtsman of –vrouw verenigen in een community.
Meer lezen
11
mei
Fat.001

Bezoek van Paus Franciscus aan Fatima

11 mei 2017
Slabbinck mocht de paramenten leveren voor het bezoek van Paus Franciscus aan Fatima. Het ontwerp was van de hand van onze ontwerper Jeroen Kerre.
Meer lezen
8
mei
HandmadeinBrugge.00.jpeg.001

Kunstateliers Slabbinck behaalt het "Maker" certificaat van Handmade In Brugge

8 mei 2014

Op 8 mei 2014 werden de eerste "Maker" certificaten van "Handmade in Brugge" uitgereikend. Onze firma was één van de 20 makers.

Meer lezen
28
april
duurzame-energie-certificaa

Slabbinck haalt het "Duurzame Energie Certificaat"

28 april 2011
Kunstateliers Slabbinck nv haalt sinds 2011 100% van zijn electriciteit uit hernieuwbare energiebronnen, daardoor wordt ook in 2020 tot 101 ton CO² uitstoot vermeden. Dit is onze duidelijke investering naar het klimaat toe, omdat ook wij bezorgd zijn om de toekomst van onze kinderen.
Meer lezen
15
juli
Naamloos3.001

Wist u...?

15 juli 1943
...dat we in onze toonzaal te Brugge een prachtig historisch hand geborduurd kunstwerk hebben?
Meer lezen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie