Skip to main content

Nieuws

We houden u graag op de hoogte van nieuwe projecten, leuke initiatieven of andere weetjes. U kunt zich uiteraard ook inschrijven voor onze nieuwsbrief als u ook graag geregeld promoties ontvangt.
9
december
Sint1

Sinterklaas

9 december 2019
We zijn bijzonder vereerd om al meerdere jaren de paramenten voor de aantocht van Sinterklaas en zijn pieten in Antwerpen te vervaardigen. Dit evenement wordt op de Vlaamse televisie uitgezonden en wij genieten dan ook volop van de mooie klederpracht die we graag samen met de duizenden aanwezige kinderen bewonderen.
Meer lezen
3
december
WandtapijtenSOC.001

Geweven wandtapijten

3 december 2019
Wist u dat we ook geweven wandtapijten aanbieden? Deze wandtapijten worden in Vlaanderen geweven en worden op basis van eenvoudige tekeningen ontwikkeld. Deze wandtapijten worden per stuk en op maat vervaardigd.
Meer lezen
7
mei
IMG_1468.bJPG

Wist u...

7 mei 2019
...dat we een unieke Tajima borduurmachine in Brugge hebben?
Meer lezen
6
mei
Bruge.001

Brugge

6 mei 2019
Wist u dat onze familie al 4 generaties lang in dienst staat van de liturgie? Sinds 1903 is ons atelier gelegen in Brugge, een stad met een rijke traditie in confectie en textielbewerking. We wapenen ons zodat we deze mooie traditie kunnen verder zetten en we ons erfgoed op een gemoderniseerde manier kunnen eren.
Meer lezen
3
mei
Opengezinsdag.001.jpeg.001

Open familie dag voor onze medewerkers.

3 mei 2019
Omdat we graag de kans wilden bieden aan onze medewerkers om het bedrijf "achter de schermen" te tonen aan hun vrienden en familieleden, werd een "open familie dag" voor onze medewerkers georganiseerd.
Meer lezen
21
november
IMG_8687

Wijzigingen toonzaal Brugge

21 november 2018

Beste klant,

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Sedert 1903 staat Atelier Slabbinck voor een persoonlijke aanpak van uw project. Om deze pijlers te versterken zullen er vanaf 1 januari 2019 enkele wijzigingen zijn :
De toonzaal te Brugge is open na afspraak op maandag en dinsdag (050/31.25.57 of e-mail info@slabbinck.be).
Op woensdag, donderdag en vrijdag zijn wij doorlopend open van 9u tot 17u.

Onze andere verkooppunten blijven ter beschikking.

Meer lezen
11
juni
HIBfotoSlabbinck

Handmade in Belgium label

11 juni 2017
Slabbinck kreeg het HANDMADE IN BELGIUM label. Met het authenticiteitslabel HANDMADE IN BELGIUM wil UNIZO de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten in de kijker zetten. Hun producten maken vandaag de dag het verschil voor de moderne consument. Met het HIB-label wil UNIZO de moderne en traditionele ambachtsman of –vrouw verenigen in een community.
Meer lezen
11
mei
Fat.001

Bezoek van Paus Franciscus aan Fatima

11 mei 2017
Slabbinck mocht de paramenten leveren voor het bezoek van Paus Franciscus aan Fatima. Het ontwerp was van de hand van onze ontwerper Jeroen Kerre.
Meer lezen
8
mei
HandmadeinBrugge.00.jpeg.001

Kunstateliers Slabbinck behaalt het "Maker" certificaat van Handmade In Brugge

8 mei 2014

Op 8 mei 2014 werden de eerste "Maker" certificaten van "Handmade in Brugge" uitgereikend. Onze firma was één van de 20 makers.

Meer lezen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie