Skip to main content

Nieuws

We houden u graag op de hoogte van nieuwe projecten, leuke initiatieven of andere weetjes. U kunt zich uiteraard ook inschrijven voor onze nieuwsbrief als u ook graag geregeld promoties ontvangt.
10
november
PCScreenoutlet.001

Outlet

10 november 2020
Op vraag van onze klanten, creeërden we een Outlet website.Op deze website vindt u de artikelen die normaal in onze toonzalen
aan mooie kortingen (tot 70%) gepresenteerd worden.
Meer lezen
17
september
IMG_5293

17 september 2020
OPENDEURDAGEN.
Omdat we u graag de nodige tijd bieden tijdens uw bezoek aan het PIC in Hasselt, de Abdij van Tongerlo of onze toonzaal in Brugge voor onze opendeurdagen, bieden we u de mogelijkheid om uw afspraak nu reeds te boeken.
Meer lezen
30
april
Mondmaskerduif.001

Mondmasker

30 april 2020
Atelier Slabbinck ontwikkelde in de strijd tegen het COVID-19 virus een comfortabel herbruikbaar mondmasker dat wasbaar is op 95°. Doordat er zelf een bijkomende filter kan aangebracht worden, kan het
masker een extra bescherming bieden. Daarnaast zorgen de linten voor een afsluiting op maat. Het masker is tweelagig, maar heeft geen gekeurde filtercapaciteit. Niet CE gecertificeerd.
Meer lezen
10
april
OnzevaderNL.002

"Onze Vader" stola

10 april 2020
Paus Franciscus roept de ruim twee miljard christenen wereldwijd op om  in verband met de coronacrisis gezamenlijk het Onze Vader te bidden. Om deze krachtige oproep te ondersteunen, creërden we deze "Onze Vader" stola.

 
Meer lezen
20
januari

Ontwerpwedstrijd Maria Magdalenacantorij - Oecumenisch Liedfestival

20 januari 2020
De Maria Magdalenacantorij Goes samen met het Oecumenisch Liedfestival (wat dit jaar in Goes wordt gehouden op 16 mei) en het atelier Slabbinck uit Brugge vinden het allen belangrijk om jonge creatievelingen een handje te helpen. Dus bundelden zij hun krachten en zetten een ontwerpwedstrijd op touw.
Meer lezen
7
mei
IMG_1468.bJPG

Wist u...

7 mei 2019
...dat we een unieke Tajima borduurmachine in Brugge hebben?
Meer lezen
3
mei
Opengezinsdag.001.jpeg.001

Open familie dag voor onze medewerkers.

3 mei 2019
Omdat we graag de kans wilden bieden aan onze medewerkers om het bedrijf "achter de schermen" te tonen aan hun vrienden en familieleden, werd een "open familie dag" voor onze medewerkers georganiseerd.
Meer lezen
11
mei
Fat.001

Bezoek van Paus Franciscus aan Fatima

11 mei 2017
Slabbinck mocht de paramenten leveren voor het bezoek van Paus Franciscus aan Fatima. Het ontwerp was van de hand van onze ontwerper Jeroen Kerre.
Meer lezen
8
mei
HandmadeinBrugge.00.jpeg.001

Kunstateliers Slabbinck behaalt het "Maker" certificaat van Handmade In Brugge

8 mei 2014

Op 8 mei 2014 werden de eerste "Maker" certificaten van "Handmade in Brugge" uitgereikend. Onze firma was één van de 20 makers.

Meer lezen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie