Skip to main content

IN SERVICE OF LITURY SINCE 1903

Buy it now
EENVOUDIGE ONTWERPEN

EENVOUDIGE ONTWERPEN

Machine borduurwerk op
Pius en Dupion stof.

BEKIJKEN
Custom selection
Banden en applicatie

Banden en applicatie

Rijkelijke decoratie met unieke banden, geweven stoffen en applicatie technieken.

Bekijken
Work in progress
Handborduurwerk

Handborduurwerk

Handborduurwerk, complexe
applicatie technieken en een keuze uit
prachtige geweven banden.

Bekijken
Gotic-Chasuble

Gothisch kazuifel

Meer
Monastic-Chasuble

Monastikaal kazuifel

Meer
44-244-kooralben-SF-maxres-MR-V1

Kooralbe

Art.44-244-95-195
Meer
Ikonensite.001

Communie en Vormsel

Meer

Mariale Feesten

Meer
Gewonetijd.001

Gewone tijd

Meer

Verkooppunten België

U bent uiteraard steeds welkom in onze toonzaal te Brugge (Lieven Bauwensstraat 18, 8200 Sint-Andries/Brugge). Maar we zijn ook dankbaar om de goede samenwerking met meerdere verkooppunten in België. U bent er steeds van harte welkom. U vindt er een beperkte collectie, maar uiteraard kan steeds op aanvraag een desgewenst artikel naar het verkooppunt gestuurd worden. Zo kunt u steeds lokaal bediend worden.

 
Meer

Sint-Jozef banier.

Paus Franciscus heeft op 8 december 2020, het hoogfeest van de Onbevlekte Ontvangenis van de H. Maagd Maria, een nieuwe apostolische brief voorgesteld met als titel: Patris corde (Met het hart van een vader).
Voor deze gelegenheid creërden wij dit banier.

 
Meer
Umbrellnno

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt. We bieden meerdere artikelen aan die u niet op onze website vindt, maar die we uiteraard ook in ons atelier in Brugge kunnen vervaardigen. Deze Ombrellino is zo'n typisch voorbeeld. Aarzel dus zeker niet om ons te verschijnen als u graag meer informatie over onze diensten had gekregen.
 
Meer
AbdijvanRochefort

Maatwerk

We geven u ook de kans om uw eigen idee te realiseren. Is de stof van een standaard gewaad niet helemaal wat u in gedachten had? Wilt u graag een borduurwerk aanpassen of toevoegen? Zoekt u een lichtere stof? We specialiseren ons niet alleen in het aanpassen van uw parament, maar staan ook voor 100% volledig gepersonaliseerd maatwerk naar uw wensen. Onze ontwerper helpt u desgewenst graag met uw creatie.
Meer

Bezoek Paus Franciscus aan Fatima

Paus Franciscus werd begroet door honderd duizenden gelovigen toen hij twee herderskinderen Heilig verklaarde in Fatima, Portugal. We waren trots om de gewaden voor dit evenement te mogen leveren.
Meer
Congres Dublin paramenten Slabbinck

50e Internationaal Eucharistisch Congres in Dublin.

Voor de derde keer mag Slabbinck de ontwerpen leveren tijdens het 50e Internationaal Eucharistisch Congres (10-17 juni, Dublin).
Na de Eucharistische Congressen van Sevilla in 1993 en Quebec in 2008, krijgt Slabbinck nu voor de derde keer deze prestigieuze opdracht toevertrouwd. Voor het 50e Eucharistisch Congres in Dublin leverde Slabbinck in totaal 2.564 ontwerpen.
Meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie