Skip to main content

IN SERVICE OF LITURY SINCE 1903

Buyitnow
BESTEL ONLINE

BESTEL ONLINE

Bekijk
Pricerequest
PRIJS OP AANVRAAG

PRIJS OP AANVRAAG

Bekijk
Work in progress
WERK IN UITVOERING

WERK IN UITVOERING

Bekijk
Gotic-Chasuble

Gothisch kazuifel

Meer
Monastic-Chasuble

Monastikaal kazuifel

Meer
44-244-kooralben-SF-maxres-MR-V1

Kooralbe

Art.44-244-95-195
Meer
Advent.001

Advent

Meer
Naamloos3.001

Kerstmis

Meer
Diaken.001

Diakens

Meer
5391fotonieuws.001

Nieuw design 5391

De prachtige Sentia-stof biedt alle voordelen van zijde (55%), maar wordt versterkt door kunstzijde (45%) waardoor de stof makkelijker te onderhouden is en minder heftig reageert op schommelingen in warmte en vochtigheid. Het exclusieve borduursel is een moderne interpretatie van het kruis, met prachtige borduursteken die een krachtig geheel vormen.
Meer

Nieuw ontwerp 5378

In de Duomo-stof, een prachtige damast. Het ontwerp van de band is afkomstig van een gewaad dat is gemaakt door Hendrik Slabbinck, de oprichter van ons bedrijf. We herintroduceren het eenvoudige, maar opvallende ontwerp dat is gebaseerd op lelies, distels, granaatappel en rozen. Het zijn allemaal sterke symbolen in de christelijke symboliek.
Meer

Nieuwe collectie

Meer
BannerUSA

Groot banier voor de USA - bekijk de video.

Voor de USA maken we dit groot banier om de volledige hoogte van de Kerk te bekleden. Het ontwerp werd volledig in samenspraak met de klant uitgewerkt.
Meer
AbdijvanRochefort

Maatwerk

We geven u ook de kans om uw eigen idee te realiseren. Is de stof van een standaard gewaad niet helemaal wat u in gedachten had? Wilt u graag een borduurwerk aanpassen of toevoegen? Zoekt u een lichtere stof? We specialiseren ons niet alleen in het aanpassen van uw parament, maar staan ook voor 100% volledig gepersonaliseerd maatwerk naar uw wensen. Onze ontwerper helpt u desgewenst graag met uw creatie.
Meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie