Skip to main content
27
september
IMG_1455

Slabbinck investeert in zonnepalen

27 september 2011
Slabbinck wil ook uitdrukkelijk zijn ecologische voetafdruk verminderen. Nadat we al jaren enkel electriciteit kochten van hernieuwbare bronnen, hebben we een nieuwe stap genomen in onze ecologische verantwoordelijkheid. We hebben het dak van ons gebouw in de Lieven Bauwensstraat voorzien van 1000 zonnepanelen, met een totaal vermogen van 250 kWh. Zo kunnen we 95% van onze afname zelf produceren, wat een vermindering van 101 ton CO2 op jaarbasis betekent.

Hiernaast focussen we op andere ecologische maatregelen. Zo herbruiken we resten van stoffen om verpakkingsmateriaal te maken en hebben we een extra filter laten installeren om ons water zo gezuiverd mogelijk opnieuw door te sturen naar de stadsleidingen. We blijven verder werken aan maatregelen om onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te verminderen.
Terug naar het nieuwsoverzicht

Een vraag over dit nieuws?

Wenst u meer informatie of kunnen we u van dienst zijn? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.
Stel uw vraag
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.
Meer informatie